WAT?

Terwijl we voor de cursus bloemschikken telkens werken met bloemen, is dit voor de workshops niet altijd het geval. Meestal werken we bij de workshops rond thema’s (vb. kerst) of materialen (vb. schilderijen, beelden, ….). Ook de uren van de workshops variëren. Afhankelijk van het thema/materiaal kunnen workshops zich spreiden over meerdere (2 à 3) avonden, ½ of een hele dag.

Ook hier werken we steeds met kleinere groepen van maximum 8 personen in ons atelier. 

In tegenstelling tot bij de bloemschiklessen werken we bij workshops niet met een totaal lessenpakket. Je bent vrij, apart per workshop in te schrijven. Daarenboven zijn alle vereiste materialen ook in de inschrijvingsprijs inbegrepen. Dit materiaal leggen wij klaar bij het begin van elke workshop.

Bij aanvang van de les leggen wij je stapsgewijs de opbouw van de workshopcreatie uit. We zijn continu aanwezig tijdens de lessen en helpen elk individu mocht hieraan behoefte zijn.
Ben jij, een collega of iemand uit jouw vereniging onvoorzien verhinderd? Dan kan probleemloos een familielid/vriend(in) of andere collega jouw plaats innemen. Je kan er ook voor opteren dat ons team jouw gekozen item uit onze workshop in dat geval zelf maakt. Je kan dan de creatie afhalen in ons atelier te Meerhout, mits een kleine surplus voor de werkuren in kwestie.

Halverwege de les plannen wij een korte pauze in waarbij wij je graag een drankje en een hapje aanbieden. Bij workshops die een hele dag omvatten kunnen wij ook probleemloos een lunch voorzien voor de deelnemers.

Teambuildings/groepsworkshops voor verenigingen
Ben je lid van een vereniging, en zoek je een groepsworkshop? Dan zijn wij je graag van dienst om in ons atelier, of op een door jou gekozen locatie/zaal een creatieve workshop te organiseren. Gelieve ons in dit geval een mailtje te sturen met de nodige details/wensen (datum, aantal aanwezigen, locatie,….) zodat wij je een gepersonaliseerd voorstel kunnen doen. Kortom: een dag naar wens van jouw vereniging, op de plaats én datum van jullie keuze!
decoratieve drieling
Teambuildings/groepsworkshops
voor bedrijven

Ben je werkgever of –nemer van een bedrijf en plan je een teambuilding of creatieve bezigheid voor jouw bedrijf? Dan kan je zeker je gading vinden bij ons! Wij kiezen er bewust voor om geen ‘standaard’ aanbod te voorzien vermits elke firma een eigen COMPANYmission heeft waarop wij graag inspelen. Samen werken aan de realisatie van 1 idee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schilderij in de kleuren van jouw bedrijfslogo? Dit, en zo veel meer is mogelijk. Wij bezorgen jouw firma graag een gespecialiseerd en gepersonaliseerd voorstel!

Data?

Wegens groot succes hebben wij de volgende nieuwe data toegevoegd voor onze workshops voorjaar 2023 in ons atelier te Meerhout : 

6 maart 2023

13 maart 2023

Wens je echter dat wij naar jou toekomen? Neem dan gerust contact op met ons via mail in verband met de wensen van je bedrijf of vereniging.

Bekijk in de gallerij alvast enkele voorbeelden van wat je tijdens onze workshops allemaal kan maken!

WorkshopsNamiddag­ (13-16u)Avond (19-22u)
Maan­dagdins­dagWoens­dagDonder­dagMaan­dagDins­dagWoens­dagDonderdag
Boetseren van
beelden en
bloemen*
15/okt24/okt
26/nov14/nov
28/nov
16/dec
Kerst10/dec4/dec12/dec2/dec10/dec4/dec
WorkshopsNamiddag­ (13-16u)
Maan­dagdins­dagwoens­dagDonder­dag
Boetseren van
beelden en
bloemen*
Kerst10/dec4/dec12/dec
Avond (19-22u)Hele dag (10-17u)
Maan­dagDins­dagWoens­dagDonderdag
15/okt24/okt
14/nov
26/nov28/nov
2/dec10/dec4/dec
*Eveneens op aanvraag én op verplaatsing!

Indien volzet worden nieuwe data vastgelegd.
Volg te allen tijde onze informatie hieromtrent op deze website.

PRIJS?

De prijzen (die variëren in functie van het door u gekozen stuk) kan je – bij interesse – te allen tijde bij ons opvragen en kan je eveneens consulteren tijdens onze opendeurdagen.
De getoonde prijzen zijn all-in (inclusief lesgeld en materialen).
Inschrijvingen zijn definitief na storting van het verschuldigde bedrag of bij betaling van een voorschot van 15€ op het volgende rekeningnr.: BE74 7512 0221 2607

INSCHRIJVEN?

Graag bij inschrijving de datum van je voorkeur opgeven a.u.b., evenals het aantal personen.
Inschrijven kan telefonisch of via mail.